top of page

Wie zijn we?

Kleurrijke ballonnen
Verjaardagsspellen

Welkom bij Kreatien, waar dromen werkelijkheid worden en herinneringen voor altijd worden vastgelegd!

Wij zijn een gezin met 2 kinderen in de lagere school. Naast drukke jobs in de medische sector en klinische studies, hebben wij nood aan sport en spel. Kreatien is hier één van de aanvullingen op.

 

Als ouders begrijpen we hoe belangrijk het is om elk verjaardagsfeestje van onze kinderen tot een onvergetelijk avontuur te maken. Onze kinderen, met hun sprankelende fantasieën en bruisende energie, verdienen niets minder dan een feest dat hun stoutste dromen overtreft.

Bij Kreatien hebben we ons gewijd aan het creëren van een unieke ervaring voor kinderen van alle leeftijden. Onze themakoffers bevatten alles wat je nodig hebt om van een kinderfeest of slaapfeestje een onvergetelijk evenement te maken - van betoverende decoraties en comfortabele slaapplekken tot magische activiteiten en heerlijke lekkernijen. We nemen alle stress weg van de voorbereiding, zodat jij als ouder kunt ontspannen en genieten van het feest samen met je kind.

Onze missie is eenvoudig: we willen kinderen laten stralen van geluk terwijl ze hun verjaardag vieren met vrienden en familie. Door onze producten te huren, geef je jouw kind het cadeau van een leven vol magische momenten, terwijl je zelf geniet van een stressvrije organisatie.

Onze themakoffers zijn ontworpen om de verbeelding te prikkelen, creativiteit te stimuleren en vriendschappen te versterken - allemaal terwijl je geniet van de warmte en gezelligheid van een zorgvuldig samengesteld feest.

Dus waar wacht je nog op? Maak van de verjaardag van jouw kind een betoverende gebeurtenis die ze nooit zullen vergeten. Laat ons je helpen bij het creëren van magische herinneringen die een leven lang meegaan. Bij Kreatien maken we dromen waar!

We broeden verder op nieuwe ideeën. We bouwen, knutselen en spelen nieuwe spellen met onze kinderen. We gaan op avontuur, ontdekken nieuwe dingen en zo krijgen onze koffers vorm. We laten onze fantasie de vrije loop om zo met nieuwe concepten op de proppen te komen. 

Heb je zelf een idee dat je ontwikkeld wil zien? Contacteer ons gerust en wie weet ontwikkelen we ook jouw idee!

Veel plezier!

Tine, Johan, Jakob en Karlien

team Kreatien

bottom of page