top of page

Slaapfeestje

Welkom bij Kreatien, dé plek waar we alles verhuren om van een kinderslaapfeestje een onvergetelijke belevenis te maken.

Bij Kreatien draait alles om het creëren van magische herinneringen zonder de stress van de voorbereiding. Zo kunnen ouders genieten van het feest, terwijl wij zorgen voor een vlekkeloze organisatie.

Wat maakt ons uniek?

Het ultieme kinderfeestje waar kinderen reikhalzend naar uitkijken, is een slaapfeestje. Maar hoe zorg je ervoor dat dit een succes wordt? Bij Kreatien ben je aan het juiste adres. Sinds 2022 verhuren we niet alleen onze populaire themakoffers, maar ook complete slaappakketten om van slaapfeestjes een waar festijn te maken.

Wij zorgen voor alle essentiële benodigdheden, leuke decoratie en sfeer, een duidelijk stappenplan en tips & tricks in een draaiboek. In amper een uur zit een betoverend slaapfeest in elkaar. 

Wat zit er in een slaappakket?

Onze slaappakketten bieden een unieke ervaring waarbij kinderen in een gezellig slaaptentje op een comfortabele matras kunnen slapen. Deze tentjes zijn uitsluitend voor gebruik binnenshuis bedoeld.

Elk pakket voor één persoon bevat:

 • Een tentje

 • Matras en matrasovertrek

 • Donsdeken en donsovertrek

 • Kussen en kussensloop

 • Tafeltje met een nachtlampje

 • Sfeerverlichting

 • Knuffel

 • Decoratie in het gekozen thema

 • Spelmateriaal

Je kunt al vanaf één persoon een slaappakket huren, zodat je de grootte van het slaapfeestje zelf kunt bepalen. Mix en match verschillende thema's - per thema kunnen we 8 feestvierders blij maken.

 

Kleine tip: bij een slaapfeestje kies je best niet te veel personen. Hoe kleiner de groep, hoe gezelliger het feestje. Feestje van 4 tot 6 personen zijn meestal de gezelligste. 


 

Jungle 2 persoon Linden_frontaanzicht.jpg
Jungle 2 persoon Linden.jpg

Prijzen en extra diensten

De huurprijs per persoon bedraagt slechts €25, met een waarborg van €10 per persoon. Deze waarborg wordt binnen 10 dagen na teruggave van de goederen terugbetaald. Het opzetten van het feestje duurt ongeveer een klein uurtje en het materiaal is eenvoudig te monteren dankzij onze handleiding met duidelijke foto's.

Heb je liever dat wij het feestje opzetten? Binnen een straal van 10 km vanuit Linden/Lubbeek doen wij dit voor €50. Woon je verder weg? Dan rekenen we €1 per km (heen en terug) op de dag van levering en ophaling.

Hoe werkt het?

 1. Kies een thema.

 2. Kies een beschikbare datum.

 3. Beslis of je zelf de tentjes wilt ophalen en opzetten of dat je onze hulp wenst.

 4. Geef op de volgende pagina het aantal gewenste pakketten op (1 slaappakket per persoon).

 5. Reken af in de webshop (waarborg is verrekend in de prijs = €25 huur + €10 waarborg per persoon).

Momenteel bieden we 3 thema's aan: Jungle, Flamingo's en Tropical. We zijn ook bezig met het toevoegen van nieuwe thema's.

Wil je meer foto's zien? Volg ons op social media om te bekijken hoe we de feestjes in elkaar zetten. Heb je vragen? Stuur gerust een e-mail of bel ons. We staan klaar om te helpen!

Reserveer nu jouw magische slaapfeestje en maak van de verjaardag van je kind een onvergetelijk avontuur!

bottom of page