top of page

Slaapfeestje

Het ultieme kinderfeestje waar kinderen naar uitkijken is een slaapfeestje. Maar hoe begin je daar nu aan? En heb je wel genoeg materiaal om zowel de kinderen te slapen te leggen alsook het gezellig te maken?

Dan ben je bij Kreatien aan het goede adres. 

Onze ideeën stopten we in 2020 even in de koelkast, maar in 2022 is het eindelijk zover. Naast de themakoffers verhuren we nu ook alle benodigdheden om van slaapfeestjes een ware belevenis te maken. 

Wij hebben slaapfeestjes ontwikkeld waarbij kinderen op een matras in een slaaptentje slapen. De tentjes zijn enkel voor gebruik binnenshuis bestemd. 

Ieder pakket voor één persoon bestaat uit een tentje, matras, matrasovertrek, donsdeken, donsovertrek, kussen en sloop, tafeltje met nachtlampje, knuffel en decoratie in het thema.

 

Je kan al voor 1 persoon een slaappakket huren. Dat zorgt ervoor dat je zelf de groootte van het slaapfeest kan bepalen. Je kan de thema's ook mengen en tentjes huren uit verschillende thema's. Per thema kunnen we 8 feestvierders plezieren.

 

De huurprijs per persoon bedraagt 25 euro. We tellen er 10 euro waarborg per persoon bij. Deze waarborg wordt ten laatste 10 dagen na teruggave van de goederen terugbetaald. 

 

Wens je hulp bij het opzetten van het slaapfeestje? Dat kan! In een straal van 10 km vanuit Linden / Lubbeek komen wij het feestje voor 50 euro opstellen en afbreken. Woon je verder? Dan rekenen we €1 per km (we rekenen het traject 2 maal voor opzetten en terug afbreken). Deze kosten worden afgerekend op de dag van levering. 

Hoe gaat het in zijn werk? 

  • Kies een thema in de webshop

  • Kies een datum die nog vrij is

  • Beslis of je zelf alle tentjes wenst op te halen in Linden (naast Leuven) en op te zetten of vraag je graag onze hulp?

  • Geef op de volgende pagina het aantal gewenste pakketten op (1 slaappakket per persoon).

  • Reken af in de webshop (een waarborg zit verrekend in de prijs = 25 euro huur + 10 euro waarborg per persoon).

 

In 2022 werken we met 2 thema's: Jungle en Flamingo's.

We broeden op plannen om in de toekomst extra thema's toe te voegen.

 

Foto's komen weldra online. Kan je niet wachten? Op onze social media kan je de making of volgen maar de feestjes zijn nu al te boeken in de webshop. Heb je vragen? Stuur ons gerust een mailtje of bel ons even op.
 

Jungle 2 persoon Linden_frontaanzicht.jpg
Jungle 2 persoon Linden.jpg
bottom of page